Litt om oss

Hunder har alltid vært en stor del av livet for oss begge. 

Jostein har tidligere hatt to Grand Danois og en Border Collie. De var alle først og fremst familiehunder, men han la mye tid i å trene de til hverdagslydige hunder som alltid kunne gå løse og være med over alt. I tillegg til hund, har han har konkurrert med og avlet Islandshester og var i mange år formann i Islandshest foreningen (HIRMNIR.)
Han har også drevet stort med oppdrett og utstilling av kaniner.

loft4

Jeg, Renate, fikk min første hund som 15 åring og har siden den gang konkurrert i lydighet. Jeg har nå to aktive lydighetshunder som begge er Lydighets Champions.  Jeg tok instruktør utdannelsen i Oslo Hundeskole i 2003. I flere år jobbet jeg som instruktør i Oslo hundeskole og Nordbys Hundesenter og deretter startet jeg og ei venninne opp for oss selv i  Drammen Hundepark. ( www.drammenhundepark.no ) Her driver vi også en utstyrsbutikk til hund og leier ut treningshall til forskjellige hundeaktiviteter året rundt. Vi er så heldige at vi begge kan leve av denne næringen og vi får jobbe med hund på heltid!

Jeg har fullført Nkk sin oppdretterskole 2009-2010. Hun har også tatt flere kurs innen ernæring på hund og adferdsproblematikk.

Det var mer eller mindre tilfeldig at vi fikk vår første Jack Russel Terrier, men det tok ikke lang tid før vi fant ut at dette var en fantasisk rase som passet oss veldig godt! Med dens positive innstilling til alt her i livet og troen på at den er den største og sterkeste av alle rundt seg har den ingen problem med å holde følge med oss i skogen. Verken med eller uten ski :)
De er lettrent og lærevillige og hvis man vet hva man begir seg ut på ved å skaffe seg en terrier kan man lett skape en unik familiehund og turkamerat i tillegg til å kunne bruke den i hundesporter som spor, lydighet, agility, freestyle osv.

Når det gjelder oppdrette vårt er det overnevnte det som er aller viktigst for oss. I tillegg til å være rasetypiske og selvfølgelig sunne og friske hunder skal de være kvikke, aktive, positive, lærevillige og hengivende hunder som er med på det livet har å by på! De trenger aktivitet og mosjon og dette vektlegger vi når vi velger valpekjøpere til våre hunder.

Jeg er veldig glad i pelsstell og dette har gjort sitt til at det for det alle meste er strihåret hunder å finne her hos oss.
For uten om tur og trening går de fleste av våre helger med til LP-stevner og utstillinger!

 M7A8298 web